Wie

 

Yvonne

Adviesburo Botterhuis Capelle  is gestart door Yvonne Botterhuis. Expert in hoe informatie het beste overgedragen kan worden én welke boodschap de juiste klik bij de cursist teweeg brengt.
Een groot inlevingsvermogen, langdurige praktijk ervaring en brede interesse maakt dat ik voor veel verschillende doelgroepen kan trainen, presenteren en adviseren.

Doel: samenwerking met verschillende instanties om alle belanghebbenden te voorzien van beschikbare informatie. Gepassioneerd ontwikkelaar van instructiemateriaal voor zowel eigen opleidingen  als voor externe opleiders. De combinatie van ervaring en een creatieve geest zorgt altijd voor de oplevering van unieke projecten.

Yosh

Sinds september 2011 maakt Yosh deel uit van ABC. Hij houdt zich bezig met de visualisatie van concepten. De definitie daarvan is heel breed en reikt van presentaties, folders en brochures tot certificaten en conceptontwikkeling.
In het dagelijks leven een gepassioneerd Honours student Communicatie aan de Hogeschool Rotterdam. Heeft een voorliefde voor marketing, reclame en technologie.

Doel: de kloof overbruggen tussen de opleiding Communicatie en het concrete vakgebied.

Klik hier voor een film van Yosh.

Janet

Sinds medio 2012 partner van ABC als adviseur op het gebied van content en doelgroepbenadering. Met een brede ervaring. een nog bredere interesse en expertise op het gebied van communicatie tussen aanbieder en ontvanger een welkome aanvulling op de aanwezige kennis bij ABC.

Doel: Als bemoeial met een tik voor taal de brug slaan tussen partijen en de kern van de boodschap krachtig beschrijven.  Perfectionistisch met een hang naar eenvoud.

Website van Janet: www.puntnet.nl

Ben

Ben is onze vaste stemacteur en weet aan elke beeldsituatie de juiste stemsfeer te koppelen. Een ervaren  stem met overwicht en autoriteit.

Doel: door het instructiemateriaal met een vertrouwd geluid en op een gezaghebbende wijze over te brengen krijgt het nog meer overtuigingskracht.

Website van Ben: www.benmaasdam.nl

Rob

Al onze videoproducties worden onder de verantwoordelijkheid van Rob gemaakt. Zowel regie, opnameleiding, aansturing van cameramensen als montage zijn bij hem in vertrouwde handen. Sinds jaar en dag verzorgt hij onze hoge kwaliteit audiovisuele producties.

Doel: door een nauwe samenwerking binnen de projecten worden audiovisuele producties van gegarandeerde hoge kwaliteit opgeleverd.

Website van Rob: www.rwdproducties.nl

Ferry

Op de opnamedagen regelen we ook altijd de fotoshoots. Daarvoor schakelen we een van onze twee vaste fotografen in, die professionele beelden leveren die voldoen aan de eisen die wij eraan stellen. Ferry is volledig ingespeeld op het productieteam en denkt mee over hoe situaties het beste in beeld gebracht kunnen worden.

Doel: Een vertrouwde professionele fotograaf die weet wat de doelstellingen van het project zijn, het productieteam kent en precies weet wat er nodig is aan beeldmateriaal.

Website van Ferry: www.ferryaugustinus.nl

Dick

Onze andere vaste fotograaf is Dick. Een professionele en ervaren fotograaf die volledig is ingespeeld op het productieteam en precies weet wat er voor beeldmateriaal nodig is.

Doel: Het werken met vaste professionele fotograven betekent dat de er met weinig overleg optimaal resultaat wordt behaald. Iedereen weet wat er verwacht wordt.

Website van Dick: www.burosolo.nl

Harold

Werken met een vaste en professionele acteur zorgt voor herkenbaarheid en geeft een vertrouwd gevoel bij het bekijken van de beelden. Harold weet hoe hij situaties op de juiste manier kan acteren en is een zeer kundig acteur.

Doel: Omdat Harold in veel van ons cursusmateriaal te zien is, is er direct sprake van gezag, ‘hij is een bekende’. Dat draagt bij aan de overtuigingskracht van het materiaal.

Website van Harold: www.haroldduckers.com

Coby

Coby acteert zo natuurgetrouw dat we onze opdrachtgevers en cursisten vaak moeten bezweren dat ze echt een professionele actrice is en kerngezond. Als vast onderdeel van ons team kent ze onze projecten en toepassingen en weet ze haar karakter precies zo neer te zetten dat de situatie levensecht is.

Doel: Het creëren van een levensechte situatie met levensechte karakters waardoor de instructie over de situatie maximale overtuigingskracht heeft.

Klik hier voor een voorbeeld van Coby.

Naar Boven ^