Wat

Adviesburo Botterhuis uit Capelle aan den IJssel is gespecialiseerd in het ontwikkelen van breed toegankelijk instructiemateriaal. ABC ontwikkelt in opdracht van en in overleg met haar opdrachtgevers instructiemateriaal dat wordt verwerkt in E-learning modules, oftewel internetcursussen.

Deze cursussen worden via een externe webserver beschikbaar gemaakt en worden zowel in vormgeving als in inhoud geheel naar uw wensen samengesteld. Deelnemers aan de cursussen kunnen na afloop automatisch een certificaat van deelname ontvangen, ook weer geheel volgens uw uitstraling en wensen en uit naam van de door u bepaalde afzender.

Uw investering bestaat uit de investering voor het ontwikkelen van de cursus en uit een jaarlijkse bijdrage voor hosting en serverruimte. Als een cursus regelmatig geactualiseerd moet worden kunnen de kosten hiervoor worden meegenomen in de jaarlijkse bijdrage. Naast het aanbieden van de cursus kunt u via deze constructie ook handleidingen, brochures en andere informatie aanbieden aan uw doelgroep. Hiervoor wordt gewerkt met een menustructuur.

Wij hebben veel ‘ABC’s’ ontwikkeld en doen dat ook graag voor u. In een ABC geeft u Algemene informatie over de kennis die u wilt overdragen, worden cursisten er zich Bewust van hoe belangrijk het is dat zij van die informatie op de hoogte zijn en is de Conclusie dat er maar één partij is die dat op deze manier voor u kan realiseren.

Naar Boven ^